Logo - Feel The Words

वो मेहँदी वाले हाथ आपके कातिल थी मुस्कान आपकी
रंग रूप मनभवणो मस्त थी चुड़ले की खनक आपकी

महर कुदरत की आप पर बात छु गई दिल को आपकी
मर गयो छोरो थारे पर हरदम आवै याद आपकी!!!!
feelthewords.com

वो मेहँदी वाले हाथ आपके कातिल थी मुस्कान आपकी
रंग रूप मनभवणो मस्त थी चुड़ले की खनक आपकी

महर कुदरत की आप पर बात छु गई दिल को आपकी
मर गयो छोरो थारे पर हरदम आवै याद आपकी!!!!

Vo mehandee vaale haath aapake kaatil thee muskaan aapakee
Rang roop manabhavano mast thee chudale kee khanak aapakee

Mahar kudarat kee aap par baat chhu gaee dil ko aapakee
Mar gayo chhoro thaare par haradam aavai yaad aapakee!!!!

Aap Shayari Dil Shayari Dum Shayari Haath Shayari Kudrat Shayari Man Shayari Mar Shayari Mast Shayari Mehndi Shayari Mushkaan Shayari Rajasthani Shayari Rang Shayari Yaad Shayari

Today's Quote

I think people are always able to achieve more than they think they can. While that's cliche, I don't know...

Quote Of The Day

Today's Shayari

सवा तुम लिख दो, सवा हम लिख दे
चलो आज दिल के ढाई अक्षर मुकमल कर दे

Shayari Of The Day

Today's Joke

ग्रामर की टीचर पप्पू से –
“संदीप अब शराब नहीं पीता है।
“इसमें संदीप क्या है ??
?
?
?...

Joke Of The Day

Today's Status

On such a beautiful morning I thought of the most beautiful person I know – You. Good Morning!

Status Of The Day

Today's Prayer

My river of joy shall be the source of life for many lives around me and beyond. I shall be...

Prayer Of The Day

321<