Logo - Feel The Words

बीना बतवले उ ना जाने काहे हमसे दूरी क लिहलन,
बिछड. के ऊ हमार मुहबबत अधूरे छोर दिहलन..!
हमरे मुककदर में खाली गम बा त का भइल,
खुदा उनकर खवाइस त पुरा कर दिहलन !!
feelthewords.com

बीना बतवले उ ना जाने काहे हमसे दूरी क लिहलन,
बिछड. के ऊ हमार मुहबबत अधूरे छोर दिहलन..!
हमरे मुककदर में खाली गम बा त का भइल,
खुदा उनकर खवाइस त पुरा कर दिहलन !!

Beena batavale u na jaane kaahe hamase dooree ka lihalan,
Bichhad. ke oo hamaar muhababat adhoore chhor dihalan..!
Hamare mukakadar mein khaalee gam ba ta ka bhil,
Khuda unakar khavais ta pura kar dihalan !!

Bhojpuri Shayari Door Shayari Ham Shayari Jaan Shayari Kad Shayari Kadar Shayari Khali Shayari Khud Shayari Khuda Shayari Mar Shayari

Today's Quote

I sing around the house, in the shower.

Quote Of The Day

Today's Shayari

लूट लेते है अपने ही वरना गैरो को क्या पता कि !
ये दिल की दीवार कमजोर कहॉ से है...

Shayari Of The Day

Today's Joke

टीटी: ये विकलांग लोगों का डिब्बा है, तुम इसमें सफर नहीं कर सकते?
यात्री: पर मेरे साथ तो ये है।...

Joke Of The Day

Today's Status

Nothing is impossible when God is on your side. Good morning!

Status Of The Day

Today's Prayer

The only tears you shall shed from today will be tears of joy because the lord will keep performing wonders...

Prayer Of The Day

321<