सबके अधिकारों का रक्षक अपना ये गणतंत्र पर्व है
Popular Shayari Topics for You.
सबके अधिकारों का रक्षक अपना ये गणतंत्र पर्व है,
लोकतंत्र ही मंत्र हमारा हम सबको इस पर्व पर गर्व है।
feelthewords.com
सबके अधिकारों का रक्षक अपना ये गणतंत्र पर्व है,
लोकतंत्र ही मंत्र हमारा हम सबको इस पर्व पर गर्व है।
Sabake adhikaaron ka rakshak apana ye Ganatantr Parv hai,
Lokatantr hee mantr hamaara ham sabako is parv par garv hai.
Today's Quote
There's a lot of pride that business owners have. It's actually really critical that pride and ownership extends to everyone...
Quote Of The DayToday's Shayari
हर एक इंसान हवा में उड़ता फिरता है साहब,
फिर भी न जाने जमीं पर इतनी भीड़ क्यों है
Today's Joke
सोहन परेशान होकर डॉक्टर के पास गया...
सोहनः डॉक्टर साहब, मैं सुबह 6 बजे सूसू करता हूं और फिर 7...
Today's Status
Sometimes I wish there was no alarm clock because that is the only device that wakes me up when I...
Status Of The DayToday's Prayer
Today, I pray that the blessings that come with the morning be yours. I pray that the work of your...
Prayer Of The Day