तू गुजरात की जनता और मैं तेरा मोदी
Popular Shayari Topics for You.
तू गुजरात की जनता और मैं तेरा मोदी।
लाख अल्पेश, जिग्नेश, हार्दिक, राहुल
दम लगाले मगर तुझे मुझसे कोई अलग
नहीं कर सकता।
feelthewords.com
तू गुजरात की जनता और मैं तेरा मोदी।
लाख अल्पेश, जिग्नेश, हार्दिक, राहुल
दम लगाले मगर तुझे मुझसे कोई अलग
नहीं कर सकता।
Too gujaraat kee janata aur main tera modee.
Laakh alpesh, jignesh, haardik, raahul
Dam lagaale magar tujhe mujhase koee alag
Nahin kar sakata.
Today's Quote
I might see something on TV and get inspired to write about it. I can't sit down and plan to...
Quote Of The DayToday's Shayari
महफ़िल महफ़िल मुस्काना तो पड़ता है
ख़ुद ही ख़ुद को समझाना तो पड़ता है...
Today's Joke
BJP: BSP नारी का सम्मान नहीं करती
BSP: BJP में नारी का सम्मान नहीं
Congress: दोनों पार्टियां नारी-सम्मान के नाम...
Today's Status
In the morning a man walks with his whole body; in the evening, only with his legs.
Status Of The DayToday's Prayer
The lord shall make your path straight today, and no form of evil shall come near thee. Remain blessed and...
Prayer Of The Day