राजनीति के खेत में तरक्की की फसल हम भी काट लेते
Popular Shayari Topics for You.
राजनीति के खेत में तरक्की की फसल हम भी काट लेते,
अगर अपने जमीर को गिराकर किसी के तलवे चाट लेते.
feelthewords.com
राजनीति के खेत में तरक्की की फसल हम भी काट लेते,
अगर अपने जमीर को गिराकर किसी के तलवे चाट लेते.
Raajaneeti ke khet mein tarakkee kee phasal ham bhee kaat lete,
Agar apane jameer ko giraakar kisee ke talave chaat lete.
Today's Quote
Obviously, I am a huge Matt Morrison fan, and I am a big Lea Michele fan because I know those...
Quote Of The DayToday's Shayari
तेरे इश्क में डूब कर कतरे से दरिया हो जाऊँ
मैं तुमसे शुरू होकर तुझमें ख़त्म हो जाऊँ
Today's Joke
एक सेमिनार में सेहत से जुड़ा एक सवाल पूछा गया
वह कौन सी चीज है, जो खाने के बरसों बाद...
Today's Status
May this morning be better and sweet. Better for your enemy and sweet for your friends. Good Morning!
Status Of The DayToday's Prayer
I see myself going places; I shall not fall in the presence of my enemies. I shall grow to be...
Prayer Of The Day