Logo - Feel The Words

दिल में बेक़रारी और ख़्वाबों में हसीनाएं,
पहले समेस्टर में ही दो बैकलॉग आएं,
फिर अपनी मस्ती में मुस्कुराएं
फिर वहीं असली इंजीनियर कहलाए
हैप्पी इंजीनियर्स डे
feelthewords.com

दिल में बेक़रारी और ख़्वाबों में हसीनाएं,
पहले समेस्टर में ही दो बैकलॉग आएं,
फिर अपनी मस्ती में मुस्कुराएं
फिर वहीं असली इंजीनियर कहलाए
हैप्पी इंजीनियर्स डे

Dil mein beqaraaree aur khvaabon mein haseenaen,
Pahale samestar mein hee do baikalog aaen,
Phir apanee mastee mein muskuraen
Phir vaheen asalee injeeniyar kahalae
Haippee injeeniyars de

Engineer's Day Shayari Technical Shayari

Today's Quote

It's a 360-degree sound experience. Like you're in the middle of the band. A lot of people have the technology...

Quote Of The Day

Today's Shayari

'तेरी' तो 'फितरत' थी 'सबसे' 'मोहब्बत' करने की..
'हम' तो 'बेवजह' 'खुद' को 'खुशनसीब' समझने लगे..!!

Shayari Of The Day

Today's Joke

टीचर: एकवचन, बहूवचन और प्रवचन में क्या फर्क है।
छात्र: जब पति बोले वो एकवचन, बहू बोले वो बहूवचन और...

Joke Of The Day

Today's Status

A morning without GOD is like a mind with no thoughts and empty. Thank God for this blessing!

Status Of The Day

Today's Prayer

All hurdles and obstacles that have been hindering your success shall vanish today and forevermore. Sit back, relax and enjoy...

Prayer Of The Day

321<