तेरे इश्क़ का ऐसा चड़ा सुमार है
Popular Status Topics for You.
तेरे इश्क़ का ऐसा चड़ा सुमार है
हम नींद में उठ कर चले जाते है
पता तेरा पूछने, घर पर लोग हमें
दीवाना समझ छोड़ जाते है.
feelthewords.com
तेरे इश्क़ का ऐसा चड़ा सुमार है
हम नींद में उठ कर चले जाते है
पता तेरा पूछने, घर पर लोग हमें
दीवाना समझ छोड़ जाते है.
Tere ishq ka esa chada
sumar ha hum nind me
uth kar chale jate hai pata
tera puchne ghar par log
humein diwana samjh
chod jate hai.
Today's Quote
The business models in enterprise have changed pretty dramatically. A huge problem with enterprise software traditionally has been usually you...
Quote Of The DayToday's Shayari
नजर , नमाज , नजरिया , सब कुछ बदल गया,
एक रोज इश्क़ हुआ , और खुदा बदल गया..!!
Today's Joke
बादाम भिगोए थे, याददाश्त बढ़ाने के लिए
अब याद नहीं आ रहा है कि रखे कहां थे।
Today's Status
You have no idea how good it feels to wake up every morning knowing you are mine and I am...
Status Of The DayToday's Prayer
You are alive this beautiful morning because of the tender mercy and amazing love of God. On this brand-new day,...
Prayer Of The Day